Hisarcık Anadolu Öğretmen Lisesi Öğrencisi "tarihte Türkler" Konulu Şiir Yarışmasında Türkiye Birincisi Oldu

Türkiye Öğrenici Meclisi tarafından İlk ve ortaöğretim kurumlarında Türk tarihini ve Türk kültürünü yaygınlaştırmak adına...

Türkiye Öğrenici Meclisi tarafından İlk ve ortaöğretim kurumlarında Türk tarihini ve Türk kültürünü yaygınlaştırmak adına düzenlenen " Tarihte Türkler " konulu şiir yarışmasında Kütahya’nın Hisarcık ilçesi Anadolu Öğretmen Lisesi öğrencisi Fatma Göz “ Fatih’in Fethi ” adlı şiiriyle Türkiye 1.oldu.

Anadolu Öğretmen Lisesi 10. Sınıf Öğrencisi Fatma Göz,” Yazdığım şiirin Türkiye birincisi olması benim açımdan önemli olsa da asıl önemli olan okulumun isminin duyulması. Türkiye birincisi olduğum için çok mutluyum“ dedi.

Reklam
Reklam

Hisarcık Anadolu Öğretmen Lisesi Müdürü Mehmet Ali Özdemir, “ 10. Sınıf öğrencimiz Fatma Göz sürekli kitap okuyan bir öğrencimiz, "Tarihte Türkler" konulu şiir yarışmasında Türkiye birincisi olmakla bizleri ve okulumuzu onore etti. Bu mutluluğu bizlere yaşattığı için kendisini canı gönülden tebrik ediyorum“ diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: