Hisarcık Atatürk İlköğretim Okulu Öğrencileriyle Özel Mef Okulu Öğrencilerinin Tele Konferans Görüşmesi

Hisarcık Atatürk İlköğretim Okulu ile Özel MEF Okulu 5. Sınıf öğrencileri arasında uygulamaya konulan "...

Hisarcık Atatürk İlköğretim Okulu ile Özel MEF Okulu 5. Sınıf öğrencileri arasında uygulamaya konulan " Açık Okul-Kültür Kardeşliği " içerikli "Açık Okul-Akran Dayanışması" proje çalışmaları çerçevesinde Özel MEF Okulu 5. Sınıf öğrencilerinin Hisarcık ilçesine yapacağı ziyaretin artçı sarsıntılar yüzünden gerçekleşmemesi üzerine Atatürk İlköğretim Okulu 5. Sınıf öğrencileri Özel MEF Okulu 5. Sınıf öğrencileri telekonferans yoluyla görüşme yaptılar.

Atatürk İlköğretim Okulu B / Sınıfında gerçekleşen Telekonferansa Okul Müdürü Cemil Işık, Sınıf Öğretmenleri Mehmet Gürer, Pelin Solak ve Gönül Dinçer ile 5. Sınıf öğrencileri katıldı.

Reklam
Reklam

Atatürk İlköğretim Okulu Müdürü Cemil Işık, " Özel MEF Okulunun 5. Sınıf öğrencilerine yönelik " Açık Okul-Kültür Kardeşliği içerikli "Açık Okul - Akran Dayanışması" projesinde proje paydaşı olan okulumuza yapacakları ziyaret artçı depremler nedeniyle ertelenmişti. Bu durum her iki okul öğrencilerimiz arasında büyük üzüntü yarattı. Farklı ortamlarda yetişen öğrencilerimizin birbirlerini tanıma isteğine kayıtsız kalamazdık. Bu amaçla her iki okul öğrencilerinin birbirleriyle hiç olmazsa görüntülü olarak iletişimlerini sağlamak amacıyla iki okul arasında Telekonferans yoluyla görüntülü toplantı yapmaya karar verdik. Hayata geçirdiğimiz Telekonferans sistemi sayesinde iki okul öğrencileri birbirleriyle kısa süreli de olsa görüntülü görüşüp, tanışıp moral buldular. İlk defa birbirleriyle görüntülü olarak görüşen öğrenciler hayli heyecanlandılar ve bu tür görüşmelerin devam etmesi taleplerini yenilediler" diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz