Hisarcık İhl’de Başarılı Öğrencilere Tablet Bilgisayar

Kütahya'nın Hisarcık ilçesi genelinde yapılan deneme sınavlarında dereceyi giren İlçe İmam Hatip Lisesi (İHL) öğrencilerine...

Kütahya'nın Hisarcık ilçesi genelinde yapılan deneme sınavlarında dereceyi giren İlçe İmam Hatip Lisesi (İHL) öğrencilerine okul idaresi tarafından törenle tablet bilgisayar hediye edildi.

Düzenlenen törende konuşan İmam Hatip Lisesi Müdürü Uğur Azak, daha önceden öğrencilerine ilçe genelinde yapılacak deneme sınavlarında ilk üçe girmeleri halinde tablet bilgisayar hediye edeceğimize dair söz verdiklerini belirtti. Azak "İki öğrencimizin ilçede ilk üçe girmesi bizleri mutlu etmiş ve onurlandırmıştır. Biz de okul idaresi olarak verdiğimiz sözü yerine getirerek öğrencilere, ailelerinin de katıldığı bir törende ödüllerini veriyoruz. Kendilerini tebrik ediyorum. Öğrencilerimiz başarılı oldukça onları ödüllendirmekten büyük mutluluk duyarız. Bununla birlikte eğitim sürecinin en önemli basamaklarından biri olan ailelerimize de başarılı öğrenciler yetiştirdikleri ve okulumuzu tercih ettikleri için teşekkür ediyorum” dedi.

Reklam
Reklam

Okulun bahçesinde yapılan ödül töreninde ilçe genelinde yapılan deneme sınavında 5. sınıflar arasında birinci olan Ahsen Ayan ile 9. sınıflar arasında ikinci olan Mustafa Tosun’a tablet bilgisayar verildi. Velilerine ise teşekkür belgesi ve kitap seti hediye edildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: