Hisarcık Karbasan Beldesinde Yol Yapım Çalışmaları Hızla Devam Ediyor

İl Özel İdaresi 2012 yılı yol onarım programında bulunan Hisarcık İlçesi Karbasan - Emet ilçe...

İl Özel İdaresi 2012 yılı yol onarım programında bulunan Hisarcık İlçesi Karbasan - Emet ilçe sınırı bağlantı yolunda çalışmalar tüm hızıyla devam ettiği bildirildi.

Karbasan Belediye Başkanı Mehmet Özcan yaptığı açıklamada, "Geçen yıl beldemiz ile Emet Ömerfakı köyü arasındaki yolun ilk 3,5 kilometrelik bölümünde onarım çalışmaları tamamlanmış olup, bu yıl 2,5 kilometresi Hisarcık, 1,5 kilometresi Emet ilçe sınırında olmak üzere 4 km olarak programa alınan yolda, 1 dozer, 1 ekskavatör ve 2 kamyon ile çalışmalar yoğun şekilde devam etmektedir. Yaklaşık 1 kilometrelik bölümü tamamlanan onarım çalışmasının bitiminde yol stabilize malzemeyle kaplanarak trafiğe açılacaktır. Yol tamamlandığında Kütahya'ya ulaşım 43 kilometre kısaltacaktır. Yol yapım ve onarım çalışmalarında canla başla çalışan İl Özel İdaresi Yol ve Ulaşım Hizmetleri personeline çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: