Hisarcık Kaymakamı Göreve Başladı

Hisarcık Kaymakamı Mustafa Koç'tan boşalan Kaymakamlık görevine atanan Mehmet Sayın görevine başladı.İlçe Kaymakamı Mustafa Koç'un...

Hisarcık Kaymakamı Mustafa Koç'tan boşalan Kaymakamlık görevine atanan Mehmet Sayın görevine başladı.

İlçe Kaymakamı Mustafa Koç'un Konya Bozkır Kaymakamlığı görevine atanmasının ardından Kaymakamlık görevine Mehmet Sayın atandı.

Kaymakam Mehmet Sayın, 1982 yılında Antalya’nın Gazipaşa ilçesinde doğdu. 2004 yılında Muğla Üniversitesi İşletme Bölümünden mezun olan Sayın, 2006 yılında Maliye Bakanlığı Muhasebat Genel Müdürlüğünde Devlet Muhasebe Uzman Yardımcısı olarak memuriyete başladı. 2010 yılında Bolu Kaymakam Adayı olarak mülki idare amirliği mesleğine başlayan Sayın, Amerika’daki dil eğitimini tamamladıktan sonra Hisarcık Kaymakamı olarak atandı.

Reklam
Reklam

Evli olan Kaymakam Mehmet Sayın, “Hisarcık ilçesini gezip gördüm ve çok beğendim. Gözlemlediğim kadarıyla küçük, şirin ve sorunsuz bir ilçe. Burada görev yapacak olmaktan mutluyum. Görevim süresinde Hisarcık için güzel hizmetler yapacağımıza inanıyorum’’ dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: