Hisarcıklıoğlu'ndan Bandırma'ya Okul Sözü

Balıkesir'in Bandırma Ticaret Borsası Başkanı Halit Sezgin, ağustos ayında yapılacak olan TOBB seçimlerinde ilçe olarak...

Balıkesir'in Bandırma Ticaret Borsası Başkanı Halit Sezgin, ağustos ayında yapılacak olan TOBB seçimlerinde ilçe olarak Rifat Hisarcıklıoğlu’nu destekleyeceklerini söyledi.

Sezgin, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’ndan seçimler sonrası Bandırma’ya okul yapımı için söz aldıklarını belirtti. Bandırma'da vergi ödül törenine katılan ve burada üyelerden gelen talepler üzerine okul yapma sözü veren Hisarcıklıoğlu'nu desteklediklerini açıklayan Borsa Başkanı Sezgin, yapılması planlanan okulun ön protokolünü imzalamak üzere Ankara'ya gitti.

Reklam
Reklam

Seyahati öncesinde açıklamalarda bulunan Sezgin, “2005 yılında Bandırma Ticaret Borsası'nda göreve geldiğimizde kendimize hedefler koyduk. O hedeflere ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Tarım ürünleri ticareti şekil değiştirdi. Dünyadaki tarım ürünleri ticareti ve borsacılık hangi noktadaysa biz Bandırma Ticaret Borsası'nı bu noktaya getirme düşüncesindeyiz. TOBB Başkanımız Rifat Hisarcıklıoğlu’nun çalışmalarını rol model olarak aldık uyguladık. Önümüzdeki dönemde de başkanımızı TOBB’da görev yapması noktasında Bandırma Ticaret Borsası olarak destekliyoruz. Her zaman yanındayız. Odalar Borsalar Birliği’ni önemli bir yere getirdi. Çıtayı yükseltti. Başarılarının devamını diliyoruz" dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: