Hisarcık’ta Ak Partili Kadınlar Hıdrellez Şenliğinde Buluştu

AK Parti Hisarcık İlçe Kadın Kolları Başkanlığı tarafından AK Parti’li bayanlara yönelik Hıdrellez etkinliği düzenlendi.Karşıyaka...

AK Parti Hisarcık İlçe Kadın Kolları Başkanlığı tarafından AK Parti’li bayanlara yönelik Hıdrellez etkinliği düzenlendi.

Karşıyaka Mahallesi Mehmet Kaya Parkı'nda düzenlenen Hıdrellez etkinliğine AK Parti’li bayanlar yoğun ilgi gösterdiler. Düzenlenen etkinlikte topluca Yasin’i Şerif okunmasının ardından bayanların evlerinde hazırlayıp getirdikleri pasta, kek, yaprak sarma ve börekleri topluca tüketerek yaklaşan yerel seçimler öncesinde moral depoladılar.

AK Parti Hisarcık İlçe Kadın Kolları Başkanı Naciye Erköylü, Hıdrellez etkinliğini kadın üyeler arasında birlik beraberlik ve dayanışmayı sağlamak amacıyla düzenlediklerine vurgu yaptı. Erköylü, ”AK Partili bayan arkadaşlarımızla bir araya geldiğimiz etkinlikte önce Allah rızası için topluca Yasin’i Şerif okuduk, daha sonra evlerimizde hazırlayıp getirdiğimiz pasta, kek, yaprak sarma ve börekleri ortaya koyarak birlikte tükettik. Birlik, beraberlik, kaynaşma ve paylaşım açısından çok yararlı bir organizasyon oldu. Böylelikle yaklaşan yerel seçimler öncesinde de moral depolamış olduk. Bundan böyle Hıdrellez etkinliğini her yıl gerçekleştirmeyi düşünüyoruz. Burada bizleri yalnız bırakmayan yönetim kurulumuza, yoğun ilgi gösteren partili bayanlara ve ayrıca her konuda bizlerin yanında olan İlçe Başkanımız Fatih Çalışkan’a çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: