Hisarcık’ta Duyarlı Vatandaştan Sokak Hayvanlarına Su Kabı

Kütahya'nın Hisarcık ilçesinde tavuk ürünleri satışı yapan Hüseyin Kurt, iş yerinin önüne sokak hayvanlarının su...

Kütahya'nın Hisarcık ilçesinde tavuk ürünleri satışı yapan Hüseyin Kurt, iş yerinin önüne sokak hayvanlarının su ihtiyaçlarını karşılaması için su kapları yerleştirdi.

Cumhuriyet Mahallesi Kadılar caddesinde bulunan tavuk ürünleri satışı yapan iş yerinde çalışan Hüseyin Kurt aşırı sıcaklarda su bulmakta zorlanan kedi ve köpeklerin su ihtiyacını karşılamak üzere işyeri önünde çeşitli noktalara su kapları koydu.

Sıcak havalarda sokak hayvanlarının su ihtiyacını karşılamakta zorlandıklarını ifade eden Kurt, “ İşyerinde tavuk ürünleri satışı yaptığım için uzun süreden beri tavuk kokusu alarak işyeri önüne gelen 20’ye yakın kediye her gün üç öğün tavuk artığı vererek besliyorum. Son günlerde köpekler de gelmeye başladı. Bu hayvanların aşırı sıcaklarda su bulmakta zorlandığını görünce onların su ihtiyacını karşılamak için işyerinin önüne birkaç noktaya su kabı koydum. Sokak hayvanları şimdi hem karınlarını doyuruyorlar, hem de rahatlıkla su ihtiyaçlarını karşılıyorlar” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz