Hisarcık’ta Sakal-ı Şerif ziyareti

Kütahya’nın Hisarcık ilçesinde Mevlid-i Nebi Etkinlikleri çerçevesinde Peygamber Efendimiz ‘in (SAV) Sakal-ı Şerif’i halkın ziyaretine sunulduHisarcık İlçe Müftülüğü tarafından getirtilen ve İlçe Merkez Çarşı Camisinde yatsı namazının ardından aynı anda kadın ve erkeklerin ziyaretine sunulan Peygamber Efendimiz ‘in Sakal-ı Şerif’i ziyaret için camiyi dolduran vatandaşlar dualar eşliğinde Salavat getirerek Sakal-ı Şerif’i görme fırsatı buldular.Cam fanus içinde korunan Sakal-ı Şerif’i yatsı namazından sonra ziyarete gelen vatandaşlar sıraya geçerek, yakından görüp dua ettiler.

Kütahya’nın Hisarcık ilçesinde Mevlid-i Nebi Etkinlikleri çerçevesinde Peygamber Efendimiz ‘in (SAV) Sakal-ı Şerif’i halkın ziyaretine sunuldu
Hisarcık İlçe Müftülüğü tarafından getirtilen ve İlçe Merkez Çarşı Camisinde yatsı namazının ardından aynı anda kadın ve erkeklerin ziyaretine sunulan Peygamber Efendimiz ‘in Sakal-ı Şerif’i ziyaret için camiyi dolduran vatandaşlar dualar eşliğinde Salavat getirerek Sakal-ı Şerif’i görme fırsatı buldular.
Cam fanus içinde korunan Sakal-ı Şerif’i yatsı namazından sonra ziyarete gelen vatandaşlar sıraya geçerek, yakından görüp dua ettiler. Duygulu anların yaşandığı ziyarette bazı kişilerin gözyaşlarını gizleyemediği görüldü.
Vatandaşlar, Hazreti Muhammed’in (SAV) mübarek Sakal-ı Şerif’i dünya gözüyle görmenin mutluluğunu yaşattıkları için İlçe Müftülüğüne teşekkür ettiler. (MA-EFE)

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz