Hisarcık'ta Şiir Dinletisi

Hisarcık Çok Programlı Lisenin düzenlediği “Öğretmen” konulu Şiir Dinletisi büyük beğeni topladı.Çok Programlı Lise 12/A...

Hisarcık Çok Programlı Lisenin düzenlediği “Öğretmen” konulu Şiir Dinletisi büyük beğeni topladı.

Çok Programlı Lise 12/A Sınıfı öğrencilerinin Öğretmenler Günü etkinlikleri çerçevesinde Beden Eğitimi Öğretmeni Ali Osman Kılıç nezaretinde hazırlamış oldukları “Öğretmen” konulu Şiir Dinletisi programına Hisarcık Kaymakamı Mehmet Sayın, İlçe Milli Eğitim Müdürü İlhan Cebeci, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

Programda öğrenciler tarafından okunan “Öğretmen” konulu şiirlerin ardından, Hamza Öğüt isimli öğrencinin seslendirdiği öğretmenlerin sevdikleri türküler dinleyenlerden büyük alkış aldı. Öğrenciler daha sonra Beden Eğitimi Öğretmeni Ali Osman Kılıç’a bir sürpriz yaparak sinevizyon eşliğinde resim ve yazılı mesajlarla kendisini ne kadar çok sevdiklerini dile getirdiler. Bu durum karşısında Beden Eğitimi Öğretmeni Kılıç, duygulu anlar yaşadı.

Reklam
Reklam

Program sonunda bir konuşma yapan Kaymakam Mehmet Sayın,” Öğrencilerin okudukları şiirlerde genelde köy öğretmenlerinden bahsedildi. Bu arada öğretmenlerimiz tasvir edilirken anne şefkatinden bahsedildi. Hakikaten öğretmenlik o kadar kutsal bir meslek ki! Öğretmenlik anlatılırken anne şefkatiyle bağdaştırılıyor. İnanıyorum ki sadece köy öğretmenlerimiz değil, Hisarcık genelindeki tüm öğretmenlerimizde aynı şefkat ve özveriyi gösteriyor. Bu programı hazırlayan öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: