Hisarcık'ta Yapımına Başlanan 300 Kişilik Öğrenci Yurdunda İnceleme

Hisarcık AK Parti İlçe Başkanı Fatih Çalışkan, ilçede Başbakanlık Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Genel Müdürlüğünce...

Hisarcık AK Parti İlçe Başkanı Fatih Çalışkan, ilçede Başbakanlık Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Genel Müdürlüğünce “ Yurdum Var Okuyorum Projesi “ çerçevesinde ihale edilerek yapımına başlanan 300 kişilik kız ve erkek öğrenci yurdu inşaatında incelemelerde bulundu.

Çalışkan, beraberinde parti yönetim kurulu üyelerinden İsmail Gök, İsmail Kuyucu ve Belediye meclis üyesi Hüseyin Yeşilyurt ile birlikte Yenidoğan Mahallesinde yapımına başlanan 300 kişilik kız ve erkek öğrenci yurdu inşaatında incelemelerde bulunarak firma yetkilisinden bilgi aldı.

Reklam
Reklam

Fatih Çalışkan yurt inşaatında yaptığı incelemelerle ilgili olarak şunları söyledi, “ Yenidoğan Mahallesinde yapımına yeni başlanan 300 kişilik kız ve erkek öğrenci yurdumuzun hizmete girmesiyle özellikle kiralık yurtlarda kalan Anadolu öğretmen lisesi öğrencileri ve orta öğretim okulu kız ve erkek öğrencilerimiz artık bundan böyle daha iyi şartlarda eğitim ve öğretimlerini sürdüreceklerdir. Bu projeye büyük emeği geçen AK Parti Kütahya Milletvekillerine, Kütahya Valimize, Hisarcık Kaymakamımıza, AK Parti İl Başkanımıza, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Genel Müdürümüze ve katkıda bulunan herkese ilçem adına şükranlarımı sunuyorum.” diye konuştu.

Alınan bilgiye göre, Çamanoğulları inşaat ve Deral inşaat ortaklığı tarafından 1000 metrekarelik alan üzerine inşa edilecek olan 2 Milyon 494 bin TL ihale bedelli 300 kişilik 5 katlı kız ve erkek öğrenci yurdu 300 takvim gününde tamamlanacak.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: