Hismar Et Mangal Çorlu Medya Mensupları Derneği Üyeleriyle Bir Araya Geldi

Hismar Market Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Yılmaz, Çorlu Medya Mensupları Derneği yönetimi ve üyeleriyle bir...

Hismar Market Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Yılmaz, Çorlu Medya Mensupları Derneği yönetimi ve üyeleriyle bir araya geldi. Gecede hoş sohbet eşliğinde geç saatlere kadar sürdü.

Hismar Market üs katında bulunan, Hismar mangal et mangal evinde verilen yemeğe derneğin yönetimi kurulu ve üyeleri ile Hismar Market yönetim kurulu başkanı Yaşar Yılmaz katıldı. Çorlu Medya Mensupları Derneği adına verilen yemekte konuşan Dernek Başkanı Mehmet Yirun, Hismar Et Mangal ve Hismar Market yönetim kurulunun kendilerine göstermiş olduğu ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ettiğini söyledi. Yirun, “ Hismar Et Mangal tarafından derneğimiz onuruna verilen yemek nedeniyle şahsım ve tüm üyelerimiz adına bizleri bir araya getirdiğiniz teşekkür ediyorum. Biz Çorlu’da bulunan üç basın derneğinden bir tanesiyiz. Türkiye Gazeteciler Federasyonuna üye bir derneğiz. Yeni yapılan seçimler ile yenilen yönetim kurulumuzla birlikte güzel projeler ile göreve geldik. Çorlu’da geçici değil kalıcı çalışmalar yapacağız. Bununla ilgili olarak yönetim kurulu arkadaşlarımız, üyelerimizle birlikte çalışmalarımız başladı. Amacımız tabela derneği olmak değil, üyeleri için çalışan, Çorlu için çalışan bir dernek olmaktır. Bir kez daha bu yemeğe katılan tüm üyelerimize, yönetim kurulumuza teşekkür ediyorum. Yemeğin verilmesinde emeği geçen Hismar yönetim kurulu başkanı Yaşar Yılmaz, üyelerine ve çalışanlarına ayrı bir teşekkür ediyorum”dedi.

Reklam
Reklam

DERNEK YÖNETİMİNE BAŞARILAR DİLİYORUM

Daha sonra konuşan, Hismar Market yönetim kurulu Başkanı Yaşar Yılmaz, Çorlu’da bulunan Çorlu Medya Mensupları Derneğinin göreve seçilen yönetim kuruluna başarılar dilediğini belirterek, “ Öncelikle sizleri bu akşam burada ağırlamaktan dolayı son derece mutluyum. Tabi ben buruda tek dernek olduğunu biliyordum fakat bu gece öğrendim ki Çorlu’da üç basın derneği varmış. Ben başarılar diliyorum. Hismar olarak Çorlu’da hizmet vermekten dolayı mutluyuz. 2000 yılından beri Çorlu'da hipermarket ve inşaat sektöründe faaliyet sürdürmekteyiz. Açıldığımız yıldan bu zamana kadar hipermarket alanında geniş otoparkı, kafe-fastfood ve dinlenme alanları, konforlu müşteri servisi, güler yüzlü ve tecrübeli personeli, kaliteyi ucuza satma anlayışıyla Çorlu’nun en seçkin ve en güvenilir hipermarketi haline gelmiştir. Bölge halkımızın da desteğiyle edindiğimiz tüm tecrübelerimizi Temmuz 2009'dan itibaren Kumyol Caddesindeki yeni yerimizde daha geniş bir alanda faaliyetimizi sürdürüyoruz” dedi.

Reklam
Reklam

TEŞEKKÜR BELGESİ VERİLDİ

Gecede, yemek sonrasında Çorlu Medya Mensupları Derneği başkanı Mehmet Yirun tarafından Hismar Market yönetim kurulu başkanı Yaşar Yılmaz’a Çorlu’da, yapmış olduğu yatırımlar ve sağladığı istihdamdan dolayı derneğin teşekkür belgesi verildi. Yönetim kurulu başkanı Yaşar Yılmaz ve dernek yönetimi üyeleri dana sonra toplu fotoğraf çektirdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: