Hissettiğiniz Kadar Gençleşin!

Güzel, ince dokulu, canlı, aydınlık ve genç görünümlü bir cilde sahip olmak artık hayal değil!

İsviçre’nin ünlü kozmetik şirketi MFIII’ün gözde ürünü; Blucell+5 Serum Jel... Blucell, içeriğinde yoğun miktarda, sadece MFIII’ye özel bir madde olan “Oxygenin” barındırıyor. Blucell’in içeriğindeki Oxygenin, hücrelerde ve hücrelerarası boşlukta çalışan bir taşıma mekanizması. Hücrelere ulaştırılan oksijen miktarını artırarak, epiderm hücrelerinin metabolizma süreci için gerekli miktarda oksijeni alabilmesini sağlıyor. Hücrelerin daha iyi nefes almasını sağlayarak kirli ortamlarda da yeterli oksijene kavuşmasını mümkün kılıyor. Blucell, cildin normal terleme işlevini engellemiyor, pH dengesini değiştirmiyor ve gözenekleri tıkamıyor. Sadece 14 günde cildinizin nem dengesini düzenleyerek, 56. günün sonunda kırışıklarınızda yüzde 50’ye yakın fark yaratıyor.

Reklam
Reklam

Nerelere uygulanabilir?
Blucell +5 Serum Jel, içeriğindeki maddelerin yumuşaklığı sayesinde, yüzün yanısıra göz, boyun ve ellere de güvenle uygulanabiliyor. Koruyucu İçermez! Blucell +5 Serum Jel; yasaklanmış veya zararlı maddeler, bildirilmesi gereken kontrollü maddeler veya kullanımı güvenli olmayan maddeler içermiyor.

“+ 5” Nedir?
Cilde sağladığı faydalarla beraber bu maddeler şunlar:
• Cildin sıkılaşması ve esnekleşmesine yardımcı olan; PEP-NUTRIX.
• Hücrelerin serbest radikallere karşı korunmasına yardımcı olan; BİTKİSEL TAZE HÜCRELER.
• Hücrelerin yenilenmesine yardımcı olmak için hücre metabolizmasını hızlandırıcı gerekli besinleri sağlayan; BİTKİSEL PLASENTA C.
• Cildin hızlı ve dikkat çekici derecede pürüzsüzleşmesine ve ince kırışıklıkların düzeltilmesine yardımcı olan; PENTACARE – NA
• Cildin dış etkenlerden korunmasına yardımcı, antioksidan özelliğe sahip; DNA KOLAJEN M