Hitit Üniversitesi Aktif Yaşam Kulübü Başkanı Kızıldağ:

ÇORUM (A.A) - Hitit Üniversitesi Aktif Yaşam Kulübü Başkanı Semih Kızıldağ, "Çorum'un tüm sorunları veya Çorum'a yapabileceğimiz her destek bizi

ÇORUM (A.A) - Hitit Üniversitesi Aktif Yaşam Kulübü Başkanı Semih Kızıldağ, "Çorum'un tüm sorunları veya Çorum'a yapabileceğimiz her destek bizi mutlu ediyor" dedi.

Kızıldağ, kulüp faaliyetleri ile ilgili yaptığı açıklamada, 2011-2012 bahar döneminde "Bu hasreti beraber bitirelim" sloganı ile başlatılan kampanya ile 2 okula kitap desteğinde bulunulduğunu hatırlattı.

Kulübün bu yıl ise aynı kampanyaya "Neden olmasın" sloganı ile devam edileceğini ifade eden Kızıldağ, "Geçen sene istediğimiz hedefe ulaştık, umarım bu sene büyüttüğümüz hedefimiz ile daha çok okula ulaşma fırsatı buluruz. Aktif Yaşam Kulübü olarak Çorum'un tüm sorunları veya Çorum'a yapabileceğimiz her destek bizi mutlu ediyor. Bu kampanyaya Çorum halkından da destek gelirse 5-6 okula kitap desteği sağlarız."

Reklam
Reklam

Kızıldağ, projeye destek vermek isteyenlerin 'www.aktifyasam.net16.net' detaylı bilgi alabileceklerini sözlerine ekledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: