Hitit Üniversitesi’nde Uygulamalı Girişimcilik Sertifika Programı Başladı

Çorum Hitit Üniversitesi tarafından ülke çapında girişimcilik kültürünün yaygınlaşmasını hedefleyen “Uygulamalı Girişimcilik Sertifika Programı” başladı.KOSGEB...

Çorum Hitit Üniversitesi tarafından ülke çapında girişimcilik kültürünün yaygınlaşmasını hedefleyen “Uygulamalı Girişimcilik Sertifika Programı” başladı.

KOSGEB ve Halkbank işbirliğinde düzenlenen, girişimciliğe adım atmak isteyenlerin KOSGEB imkanlarından yararlanmalarını sağlayan destek programı kapsamında uygulamalı girişimcilik eğitimi, girişimcilik özelliklerinin sınanması, iş fikri geliştirme, iş fikri geliştirme ile ilgili yaratıcılık egzersizleri, iş planı kavramı ve öğeleri, pazarlama planı gibi konuları içeriyor.

Reklam
Reklam

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi öğrencileri ve Halkbank Çorum Merkez Şubesi tarafından belirlenen öğrencilerden oluşan iki ayrı gruba 60 saat eğitim verilecek. Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi Sertifika Programına katılan ve belirtilen süre zarfında eğitimlerini tamamlayan her öğrenci KOSGEB imzalı sertifikaya sahip olacak. Sertifika sahipleri bu belge ile Türkiye'nin her yerinde ve istedikleri zaman iş girişimlerine KOSGEB'den hibe ve faizsiz geri ödemeli destek alabilecek.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: