Hitit Üniversitesi’nden Gazi Üniversitesi Rektörü Büyükberber’e Kutlama Ziyareti

Çorum Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan, geçtiğimiz günlerde Gazi Üniversitesi Rektörlüğüne atanan...

Çorum Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan, geçtiğimiz günlerde Gazi Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Süleyman Büyükberber’e kutlama ziyaretinde bulundu.

Hitit Üniversitesi Rektörü Pnof. Dr. .Reha Metin Alkan, Prof. Dr. Süleyman Büyükberber ile birlikte Gazi Üniversitesinin başarılarının aratarak devam edeceğine inandığını belirterek, yeni görevinde başarılar diledi.

Gazi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Büyükberber ise, Hitit Üniversitesi ile daha önce başlayan işbirliklerinin devam edeceğini, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Hitit Üniversitesi’ne her konuda destek vereceklerini açıkladı.

Reklam
Reklam

Ziyaret sonunda Prof. Dr. Alkan, Prof. Dr. Büyükberber’e plaket takdim etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz