Hitler istedi (!) helva dağıttı

Kayseri Türk Eğitim- Sen 2 Nolu Şube Başkanı Ali İhsan Öztürk, rüyasında gördüğü Hitler'in isteği üzerine vatandaşlara helva dağıttı

Cumhuriyet Meydanı'nda Türk Eğitim- Sen 2 No'lu Şube Başkanı Ali İhsan Öztürk, rüyasında gördüğünü iddia ettiği Alman Lider Adolf Hitler'in isteği üzerine helva dağıttı. İlginç tepkileriyle kamuoyunda ismini duyuran Öztürk, dün gece gördüğü rüyayı şöyle anlattı: "Dün bir rüya gördüm. Rüyamda Hitler Bey 'sizler beni hep başkalarının gözü ile tanıdınız. Haydi, ben kötü şeyler yapmış olabilirim. Ancak Fransa'nın Cezayir'de, Çin'in Doğu Türkistan'da, Yankilerin Amerika'da, Rusların Kafkaslar'da, Ermenilerin Karabağ'da, Amerika'nın Irak'ta yaptıkları karşısında benimki devede kulak kalır.

Reklam
Reklam

Bunlar yaptıkları her katliamda kasıtlı olarak benim adımı öne sürüp kendilerini masum göstermeye çalıştılar. Sizler de bu propagandaya kandınız ve günahımı aldınız. Sizlere hakkımı helal etmiyorum.

Kayseri Cumhuriyet Meydanı'nda ruhuma helva dağıtırsanız, hakkımı helal edebilirim" Öztürk, konuşmasının ardından Cumhuriyet Meydanı'nda halka helva dağıttı. Vatandaşlar helva dağıtımına yoğun ilgi gösterirken, bazı vatandaşlarda Ali İhsan Öztürk'ün babası ruhuna helva dağıttığını zannettip yediler.

Bazı vatandaşlar da helvanın Adolf Hitler için dağıtıldığını duyunca yemekten vazgeçti.

İHA