Hizan Belediyesi'nin Çöp Arabası Terör Örgütü PKK Üyelerince Yakıldı

Hizan Belediyesi'ne ait çöp arabası, terör örgütü PKK üyelerince yakıldı.

Hizan Belediyesi'ne ait çöp arabası, terör örgütü PKK üyelerince yakıldı.

Alınan bilgiye göre, Hizan Belediyesi'ne ait çöp arabası, Hizan-Kolludere karayolunun 3'üncü kilometresinde, terör örgütü PKK üyesi bir grup tarafından durduruldu.

Aracı ateşe veren teröristler, sürücü Cezail Ekinci ve belediye işçisi Feremez İnan'ı serbest bıraktı.

Hizan Belediye Başkanı Arif Taylan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, belediyeye ait çöp arabasının yakıldığını, sürücü ve yanında bulunan belediye işçisinin serbest bırakıldığını söyledi.

Reklam
Reklam

Taylan, "Aracımız yakıldıktan sonra şoför ve belediye işçisi olay yerinden uzak bir yere götürüldükten sonra serbest bırakılmış. Belediye aracının yandığını gören köylü ve çobanlar belediyeyi arayıp itfaiyeden yardım istemiş. Biz de gönderdik. İtfaiye aracımız olay yerine giderken serbest bırakılan personelimizle karşılaşmış. Serbest bırakılan personel, itfaiye aracının bölgeye gitmesini engellemiş. Bunun üzerine itfaiye aracımız ve personelimiz ilçe merkezine geri döndü."

Öte yandan, Hizan-Kolludere karayolunun mayın tehlikesi nedeniyle ulaşıma kapatıldığı bildirildi.

Bölgede operasyon başlatıldığı öğrenildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: