Hizan Kaymakamı İnci, Vali Yurdakul'u Ziyaret Etti

BİTLİS (AA) - Hizan Kaymakamı Sedat İnci, Ey-İnsan ve Vefa-Yet projelerinden yararlanan yetim çocuklarla Vali Veysel Yurdakul'u makamında ziyaret etti.

Hizan Kaymakamı Sedat İnci, Ey-İnsan ve Vefa-Yet projelerinden yararlanan yetim çocuklarla Vali Veysel Yurdakul'u makamında ziyaret etti. Projelerin Hizan'da uygulanmaya başlanmasıyla iyi sonuçlar aldıklarını ve çocukların çok mutlu olduğunu ifade eden İnci, bu çocukları topluma kazandırarak faydalı bireyler haline getirmenin önem taşıdığını belirtti. İnci, projede emeği geçen Yurdakul'a teşekkür etti. Yurdakul ise projeleri ilçelerin tamamında hayata geçirmeyi hedeflediklerini kaydetti. Ziyarete katılan yetim çocuklar da projelerden çok memnun olduklarını belirterek Yurdakul'a teşekkür ederken, Yurdakul'da çocuklara çeşitli hediyeler verdi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: