Hizan’a Çocuk Ve Diş Doktor Atandı

BİTLİS (İHA) – Bitlis’in Hizan Devlet Hastanesi Başhekimi Tolga Kirtiş, hastanelerine çocuk hastalıkları uzmanı ve...

BİTLİS (İHA) – Bitlis’in Hizan Devlet Hastanesi Başhekimi Tolga Kirtiş, hastanelerine çocuk hastalıkları uzmanı ve diş doktoru atandığını söyledi.

Gazetecilere açıklamalarda bulunan Kirtiş; Çocuk Hastalıkları Uzmanı Dr. Meltem Erdem’in Ankara Sami Ulus Çocuk Hastanesi’nden Hizan Devlet Hastanesi’ne atandığını söyledi. Pazartesi günü itibariyle aktif olarak çalışmaya başladığını ifade eden Kirtiş, “Hasta tedavileri için gerekli her türlü tıbbi cihaz ve çocuk servisi ihtiyaçları doktor hanımın tespitlerine göre yeniden düzenlendi. Pazartesi itibariyle çocuk servisine hasta yatışları başladı. Diş doktoru Nuran Tuba Vural da hastanemize atandı. Uzun zamandan beri diş hekimimiz yoktu. Bu nedenle Bitlis Ağız Diş Sağlık Merkezi’nden (ADSM) geçici görevle görevlendirilen doktorlar haftalık olarak hastanemizde görev yapıyordu. Ancak sabit diş hekimi olmamasından dolayı ağız ve dış sağlığı yönünden çok ileri tedaviler yapamamaktaydık. Önümüzdeki süreçte yepyeni bir diş polikliniği ve diş tedavi ekipmanlarıyla hizmet vermeye başlayacağız. Mevcut atamalarda gerek doktor olarak gerekse de yardımcı personel olarak sayımız kaliteli hizmet verebilecek duruma ulaşmıştır. En kısa zamanda hizmet kalitemizi artırarak, ilçemizin sağlık sektörü yönünde geliştirme çalışmalarımız devam edecek” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: