Hizan'da "Atletizm Yarışması" Düzenlendi

BİTLİS (AA) - Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Hizan ilçesinde yürütülen "Atletizm Geliştirme Projesi" kapsamında "Atletizm Yarışması" düzenlendi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Hizan ilçesinde yürütülen "Atletizm Geliştirme Projesi" kapsamında "Atletizm Yarışması" düzenlendi. Hizan Bediüzzaman Caddesinde düzenlenen yarışmalar minik kızlar, minik erkekler, yıldız kızlar ve yıldız erkekler olmak üzere 4 ayrı kategoride gerçekleşti. Minik kızlar ve minik erkeklerin bin 500, yıldız erkekler ve yıldız kızlarında 2 bin metre koştuğu yarışmaya 5 ayrı okulundan 150 sporcu katıldı. Yarışmaya katılan sporcular dereceye girebilmek için birbirleriyle kıyasıya yarıştı. Yarışmalarda dereceye girenlerin 29 Kasım 2014'te Bitlis'te yapılacak final yarışlarına katılmaya hak kazandıklarını belirten Bitlis Atletizm İl Temsilcisi Fadıl Kara, projeyle Bitlis ve ilçelerindeki başarılı sporcuları atletizme kazandırmayı amaçladıklarını ifade etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: