Hizan’da “çanakkale Günleri” İlgi Gördü

Bitlis Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ve Hizan İlçe Emniyet Amirliği tarafından ortaklaşa...

Bitlis Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ve Hizan İlçe Emniyet Amirliği tarafından ortaklaşa düzenlenen "Bitlis'te Çanakkale Günleri" konulu program ilgi gördü.

Çanakkale Emniyet Müdürlüğü'nde kadrolu Polis Memuru Ali Öztaş, Çanakkale savaşlarında çekilen sıkıntılar ve Çanakkale beklemeleri hakkında ilçede bir konferans düzenledi. Düzenlenen konferansa kurum amirleri ve öğrenciler oldukça ilgi gösterdi. Hizan Kültür Merkezi'nde düzenlenen konferansa Hizan Kaymakamı Hayrettin Baskın, Hizan İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Serdar Atakan, bazı kurum amirleri ve çok sayıda öğrenci katıldı. Çanakkale Savaşı ile ilgili 5 dakikalık slayt gösterimi ile başlayan programda sunum yapan Ali Öztaş, Çanakkale Savaşları hakkında halkı ve öğrencileri doğru bilgilendirmek ve milletin milli duygularını ayakta tutmak amacıyla ülkenin dört bir yanında konferanslar verdiğini belirtti Ali Öztaş, düzenlenen konferansa gösterilen ilgiden dolayı memnuniyet duyduğunu da ifade etti.

Reklam
Reklam

Program sonunda Hizan Kaymakamı Hayrettin Baskın, sunumu yapan polis memuru Ali Öztaş'a çiçek verdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: