Hizan’da Kutlu Doğum Haftası Etkinliği

Bitlis’in Hizan ilçesindeki Şehit Öğretmen Abdurrahman Nafiz Özbağrıaçık Ortaokulu tarafından düzenlenen Kutlu Doğum Haftası program...

Bitlis’in Hizan ilçesindeki Şehit Öğretmen Abdurrahman Nafiz Özbağrıaçık Ortaokulu tarafından düzenlenen Kutlu Doğum Haftası program büyük ilgi gördü.

Hizan Kültür Merkezi konferans salonunda düzenlenen programa Hizan Kaymakamı Hayrettin Baskın, Hizan İlçe Milli Eğitim Müdürü Abit Arvas, kurum amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Münevver Aşık, Esin Yılmaz, Yasin Sağlam ve Özge Kutlu isimli öğretmenler tarafından düzenlenen program şiir dinletisiyle başladı. Peygamberimizin hayat kronolojisinin sunumu, 40 Hadis Dinletisi, Veda Hutbesi Video gösterisi ve öğrencilerin sahnelediği piyesin ardından program sona erdi.

Reklam
Reklam

Şehit Öğretmen Abdurrahman Nafiz Özbağrıaçık Ortaokulu tarafından düzenlenen “Peygamber Sevgisi” konulu resim, şiir ve kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilere de ödüllerinin verilmesiyle program sona erdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: