Hizan'da Öğrencilere Seminer Verildi

BİTLİS (AA) - Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi Doğu Anadolu Temsilciliğince, Hizan'daki 12. sınıf öğrencilerine meslek seçimi ve geleceğin meslekleri hakkında seminer verildi.

Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi Doğu Anadolu Temsilciliğince, Hizan'daki 12. sınıf öğrencilerine meslek seçimi ve geleceğin meslekleri hakkında seminer verildi. Hizan Kültür Merkezinde düzenlenen seminerde konuşan Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi Doğu Anadolu Bölge Ofisi Genel Müdürü Özge Burak, 4 yıldır Van bölgesinde hizmet verdiklerini söyledi. Bölgeye il ve ilçelerde meslek seçimi, sınav kaygısı, geleceğin meslekleri konusunda öğrencilere seminer verdiklerini ifade eden Burak, şöyle konuştu: "Burada tanıtım çalışmalarımızı da yürütüyoruz. Bölgeden gelen kayıtları Kıbrıs'a gitmeden Van ofisimizde gerçekleştiriyoruz. Kadir Has Anadolu Lisesi ve Hizan Lisesi öğrencilerine meslek seçimi ve geleceğin meslekleri hakkında sunum yaptık. Bilinçli meslek seçimi ve meslekler hakkında bilgi verdik. Aynı zamanda üniversitemizin taban puanını, burs ve fiyatları konusunda öğrencilerimizi bilgilendirdik." Seminer, soruların cevaplandırılmasının ardından sona erdi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: