Hizan’da Spor Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

Bitlis Hizan İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü tarafından değerlendirme toplantısı yapıldı.Bitlis İl Gençlik Hizmetleri...

Bitlis Hizan İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü tarafından değerlendirme toplantısı yapıldı.

Bitlis İl Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Muzaffer Güven, değerlendirme toplantısında yaptığı açıklamada, Hizan'da bu yıl daha kapsamlı ve daha geniş katılımlı spor organizasyon yapacaklarını söyledi.

Hizan’da Gençlik Merkezi ve Kapalı Spor Sahası yapımından söz eden Güven, sporla alakalı yapılan her işe destek vereceklerini belirtti.

Düzenlenen toplantıda Hizan Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Şiar Gümüş, ilçedeki sporla ilgili eksiklikleri dile getirerek, kendilerine ait bir sahalarının olmadığını söyledi.

Reklam
Reklam

Toplantı bittikten sonra İlçe Kaymakamı Hayrettin Baskın, gelen misafirlere alabalık tesisinde yemek ikramında bulundu. Daha sonra ise Bitlis Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Muzaffer Güven Kaymakam Hayrettin Baskın’a forma ve şapka hediye etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: