Hizan’da Tyçp Kapsamında 40 İşçi Alındı

Bitlis'in Hizan Milli Eğitim Müdürü Abid Arvas, Toplum Yararına Çalışma Programı (TYÇP) kapsamında 40 işçinin...

Bitlis'in Hizan Milli Eğitim Müdürü Abid Arvas, Toplum Yararına Çalışma Programı (TYÇP) kapsamında 40 işçinin kurayla işe alındığını söyledi.

Gazetecilere açıklamalarda bulunan Abid Arvas, TYÇP kapsamında Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesindeki okullarda çalıştırılmak üzere 40 temizlik personeli alındığını söyledi. Arvas, “40 temizlik personelinin ilçe merkezinde ve 8 yıllık köy okullarına dağılımı yapılacak. Aldığımız temizlik personelleri 4 ay çalışacaklar. Yaz döneminde görevlerine son verilip 1 Eylül itibariyle kurasız olarak göreve 5 ay daha devam edecekler. Toplam 9 ayını doldurduktan sonra görevlerine son verilecektir. Aldığımız 40 temizlik personeli asgari ücretle ücretlendirerek Sosyal Güvenlik ve Genel Sağlık Sigortası yatırılacaktır” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz