Hızlı feribota "hızlı bilet" biletix'ten

İSTANBUL (İHA) - Spor ve eğlence sektöründen sonra İDO ile yaptığı işbirliğiyle ulaşım sektörüne açılan Türkiye'nin lider bilet satış sistemi Biletix, hızlı feribot biletlerinin satışına başladı.

Kullanıcılar feribot biletlerini, ofislerinden, evlerinden, internet üzerinden alabilecek, telefonla ya da kuryeyle adreslerine gönderilmesini isteyebilecek. Biletix işbirliği ile IDO müşterileri, Yenikapı-Bandırma, Yenikapı-Yalova ve Pendik-Yalova arasındaki hızlı feribot biletlerini www.biletix.com'u ziyaret ederek ya da 0216 556 98 00 numaralı çağrı merkezini arayarak alabilecek. Müşteriler biletlerini İDO Terminalleri'ndeki İDOMATİK'lerin yanı sıra Biletix'in İstanbul, Ankara ve İzmir bulunan 25 perakende satış noktasından da teslim alabiliyor.

Reklam
Reklam

Biletix Genel Müdürü Ali Abhary, İDO işbirliğiyle Biletix'in öncelikle web sitesi ve çağrı merkezi üzerinden bilet satışlarına başladığını ve hizmetin çok kısa bir süre önce başlanmasına karşılık müşterilerden yoğun ilgi gördüğünü söyledi. Abhary, "Çok yakında Biletix'in perakende satış noktalarından da bu hizmeti vermeye başlayacağız. İnanıyorum ki Biletix müşterileri, Biletix satış kanallarını kullanarak kazandıkları avantajları spor ve eğlenceden sonra hızlı feribot ulaşımında da yaşayacaklar. İşbirliğimiz İDO'nun müşterilerine bilet satışında verdiği hizmet kalitesini daha da yükseltecek ve yeni müşteriler kazanmasına yardımcı olacaktır. Türkiye'de bir ilk olan ve biletlerini Koçbank kredi kartı ile alanlara uyguladığımız 3 taksit avantajı da deniz ulaşımını sık kullananlar için önemli bir avantaj sağlayacak" dedi.