Hızlı Okuma Kursu İle Rekor Kırdı

Türkiye’de kendi bünyesinde rekor kıran “Hızlı Okuma” kursu Vildan Yeşil’den sonra yeni başarıya Kırşehir...

Türkiye’de kendi bünyesinde rekor kıran “Hızlı Okuma” kursu Vildan Yeşil’den sonra yeni başarıya Kırşehir şubesi ile yine ulaştı.

Bir kur’da 17 kat okuma hızı artışı gösteren Vildan Yeşil’den sonra Hızlı Okuma kursuna talep arttı. Kendi yaş guruplarında Tufan Ceylan ve Merve Dönmez kelime okuma hızları ve algı oranlarıyla kurs başarısına bir yeni başarı daha ekledi.

Hızlı Okuma kursuna(Özel Hake) dakikada 172. 3 kelime okuma ve yüzde 52’lik algı derecesi ile gelen Tufan Ceylan ve Cumhuriyet İlköğretim Okulu dördüncü sınıf öğrencisi Merve Dönmez, beklenenin üstünde başarı yakaladı. Dönmez, dakikada 236 kelime okuyorken kurs sonunda 2 bin 631 kelime okuyarak yüzde 95’lik algı derecesine ulaştı. Ceylan ve Dönmez’in aileleri,”Çocuklarımızda yaşanan değişimde ciddi oranda kurs katkısı var. Bizler çocuklarımızı kursa göndermeden önce sadece vakit geçirmelerini sağlayacak bir merkez olarak düşünüyorduk. Öyle olmadığını gördük. Başarının ve çocuklarımızın okuma hızları ile algılarının artmasında emeği geçen öğretmenlerine teşekkür ederiz” dedi. Kurs idaresi ise çocuklarda iki kat artışı garanti ettiklerini belirtti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: