Hızlı Okumayı Öğrendiler

Isparta valiliği tarafından personellerine yönelik düzenlenen ‘hızlı okuma kursu’na katılan personele törenle katılım belgeleri verildi.Isparta...

Isparta valiliği tarafından personellerine yönelik düzenlenen ‘hızlı okuma kursu’na katılan personele törenle katılım belgeleri verildi.

Isparta Valisi Memduh Oğuz, Vali Yardımcıları Niyazi Can, Tahir Demir ve kursiyerlerin katılımıyla düzenlenen törende 46 kursiyere katılım belgeleri verildi. Vali Yardımcısı Niyazi Can, çağdaş kamu yönetimi anlayışı içerisinde, vatandaşa üstün bir anlayışıyla hizmet sunmak ve çalışanların niteliklerini geliştirmek amacıyla ‘Hızlı Okuma’ kursunu düzenlediklerini söyledi. Hızlı okuma kursunu 20 gün içerisinde 12 saat olarak programladıklarını belirten Hızlı Okuma Eğitmeni Gökhan Çetinkaya, kurs süresince okuma oranlarını 2 ile 4 kat arttırmakla birlikte, okuduklarını anlama oranını da yükselttiklerini ifade etti.

Reklam
Reklam

Hızlı okumanın önemine vurgu yapan Vali Memduh Oğuz; “Bana göre bu devirde bir insan için hızlı okuma olmazsa olmaz bir şarttır. Çünkü insanın ömrü sınırlı ama kaynak sonsuz, onun için okuduğunu tam manasıyla anlayarak hızlı okumak çok önemli” dedi. Vali Oğuz, Isparta Vilayetinin AB ile bütünleşme konusunda çok önemli bir vilayet olduğunu belirtti.

Konuşmalardan sonra kursiyerlere katılım belgeleri verildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: