Hizmet Binasının Dış Cephesini Ilçe Halkı Seçecek

Pazar Belediyesi hizmet binasının dış cephe kaplamasının, ilçe halkının talepleri doğrultusunda yapılacağı bildirildi.

Pazar Belediyesi hizmet binasının dış cephe kaplamasının, ilçe halkının talepleri doğrultusunda yapılacağı bildirildi.

Pazar Belediye Başkanı Ahmet Basa, yaptığı açıklamada, belediye olarak uzun süredir dış cephe kaplaması için çalışmalarda bulunduklarını belirtti.

Birçok firmalardan kaplama ile ilgili tasarım çalışmaları teklifleri aldıklarını ifade eden Basa, "Biz de son olarak Pazar halkının görüşüne başvurup onların çoğunluğunun talebi doğrultusunda kaplama yapmayı düşündük. Pazar halkına sunmuş olduğumuz seçenekler nihai sonuç değildir. Bunlar tasarımdır. Tasarım yapan vatandaşlarımızın kendi çalışmalarını belediyemiz internet sitesi aracılığıyla ya da bizzat kendileri belediyemize gelerek bize ulaştırmaları halinde bu çalışmaları da komisyonumuzda görüşüp en uygununu seçeceğiz, ardından yapımına başlayacağız" dedi.

Reklam
Reklam

Muhabir: Naci Güven

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: