Hizmet-İş Sendikası Şube Başkanı Geleri'den Çakır'a Ziyaret

 Hizmet-İş Sendikası Malatya Şube Başkanlığına seçilen Bünyamin Geleri, Yönetim Kurulu üyeleriyle Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır'ı ziyaret etti.

Hizmet-İş Sendikası Malatya Şube Başkanlığına seçilen Bünyamin Geleri, Yönetim Kurulu üyeleriyle Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır'ı ziyaret etti. Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, ziyarette konuşan Ahmet Çakır, sendikanın yeni yönetimini kutladı. Belediye olarak şehrin gelişmesi, sorunlarının çözülmesi bilinciyle çalıştıklarını kaydeden Çakır, "Belediye olarak hakkaniyet çerçevesinde personelimizin haklarını gözettik. Önemli olan arkadaşlarımızla bu şehre hizmet anlayışıyla çalışmak. Bu konuda ekibimizden, personelimizden razıyız. Bundan sonraki süreçte de inşallah ekip olarak takım ruhuyla, büyük bir sorumlulukla görevimizi hep birlikte yerine getireceğiz" ifadelerini kullandı. Bünyamin Geleri de şimdiye kadar tüm belediye çalışanlarının uyumlu, güzel işler yaptıklarını belirterek, Çakır'ın 4 yıl boyunca çalışanların sosyal hakları ve ücretlerinde her türlü imkanı en güzel şekilde sağladığını kaydetti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: