Hizmet-iş Sendikası Tarsus Şubesinde Hüseyin Gün, Güven Tazeledi

Hizmet-İş Sendikası Tarsus Şubesi 4. Olağan Genel Kurulu yapıldı. 2 listenin yarıştığı genel kurulda mevcut...

Hizmet-İş Sendikası Tarsus Şubesi 4. Olağan Genel Kurulu yapıldı. 2 listenin yarıştığı genel kurulda mevcut başkan Hüseyin Gün güven tazeledi.

Belediye Tesisleri Meclis Salonunda gerçekleşen genel kurulda konuşan Hüseyin Gün, yeniden göreve talip olduklarını, genel kurulun hayırlı olmasını diledi. Gün, “2009 yılında yapılan Hizmet İş Sendikası Tarsus Şubesi 3. Olağan Genel Kurulunda şube başkanı oldum. Bugüne kadar sizlere elimden geldiği kadar hizmet etmeye, bütün üyelerimizin de her türlü sıkıntılarına ortak olmaya çalıştım ve çalışmaya da devam edeceğim” dedi.

Reklam
Reklam

Yapılan seçimde Hüseyin Gün 68 oy alırken, rakibi Süleyman Şahin ise 38 oy aldı.

Hüseyin Gün’ün başkanlığındaki yönetim kuruluna Ali Özarslan ve Abdullah Benli, Denetim Kurulu üyeliğine Levent Balcı, Salim Işık ve Ali Çelik, Disiplin Kurulu üyeliğine Ali İhsan Dönder, Süleyman Karabacak ve Zeynel Andıl, Üst kurul delegeliğine de Hüseyin Gün, Sebahattin Kepir ve Ali Özarslan getirildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: