Hkaymakamlar Hisarcık'ta Buluştu

Kaymakamlar Toplantısı, Kütahya Valisi Kenan Çiftçi başkanlığında Hisarcık ilçesinde gerçekleştirildi.İlin yönetim, ekonomik, sağlık ve sosyal...

Kaymakamlar Toplantısı, Kütahya Valisi Kenan Çiftçi başkanlığında Hisarcık ilçesinde gerçekleştirildi.

İlin yönetim, ekonomik, sağlık ve sosyal yardım, kültür ve bayındırlık isleriyle ilgili işlerin ahenkli olarak yürütülmesi için alınması gereken en uygun tedbirler görüşülmek üzere gerçekleştirilen toplantı Vali Kenan Çiftçi Başkanlığı'nda Hisarcık Meslek Yüksekokulu Toplantı Salonu'nda yapıldı.

Toplantıda, 15.11.2012 günü saat 11.11’de yapılacak olan ağaçlandırma çalışmaları ile ilgili değerlendirme, İlçe Kaymakamlarının ilçelerinin genel durumu, Genel Bütçe yatırımları ve Köydes çalışmaları ile Özel İdare çalışmalarını kapsayan sunumları, 2012 yılı yatırım hedeflerinden gerçekleşenler, gerçekleşmeyenlerin sebepleri, 2023 hedefleri, ilçelerin swot analizlerinin gözden geçirilmesi görüşüldü.

Reklam
Reklam

Vali Kenan Çiftçi başkanlığında yapılan toplantıya, Vali Yardımcıları Mustafa Haluk Saygı, Metin Selçuk ve Kaymakamlar katıldı. (MU-EFE-)

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: