HL İnci Jant, ikinci alüminyum jant fabrikasını açıyor

Binek ve hafif ticari araçlar için çelik ve alüminyum jant üreticisi olan HL İnci Jant...

Binek ve hafif ticari araçlar için çelik ve alüminyum jant üreticisi olan HL İnci Jant San. A.Ş., alüminyum fabrikasının 5. yılını tüm çalışanlarıyla birlikte İzmir’de kutladı. 2010 yılında İSO 500’de bir önceki yıla göre 130 basamak yükselen HL İnci Jant, yeni müşterilerinin taleplerini karşılamak için Ağustos ayında ikinci alüminyum jant fabrikasının temellerini attı. Yeni fabrikasıyla 3 yılda cirosunu 5 katına çıkaracak olan HL İnci Jant, başarıyla geçen 5 yılı ortağı olan Hayes Lemmerz International ve İnci Holding yöneticilerinin yanı sıra İnci ailesinin de katıldığı gece ile kutladı.
Manisa’da bulunan iki fabrikasında binek ve hafif ticari araçlar için çelik ve alüminyum jant üretimi yapan HL İnci Jant San. A.Ş., ağır ve ticari araçlar için jant üretimi yapan HL Jantaş Jant San. ve Tic. A.Ş. ile birlikte yıllık 9 milyon üretim kapasitesine sahip olup, iki şirket aynı zamanda Türkiye’nin en büyük jant üreticisi konumunda.
İzmir Hilton Oteli’nde düzenlenen HL İnci alüminyum jant fabrikasının 5. yılını kutlama gecesinde konuşma yapan HL İnci ve HL Jantaş Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Zaim, “Bugün kuruluş yıl dönümünü kutladığımız HL İnci alüminyum jant fabrikamızda üretimimiz, Toyota, Renault, Ford, Fiat, Dacia, Land Rover ve Hyundai müşterilerimiz arasına bu yıl Mercedes, Volkswagen, Iveco, Peugeot/Citroen, Honda, Jaguar ve BMW’nin de katılması sonucu büyük bir ivme ile artmıştır. Artan talebe cevap vermek üzere ikinci bir fabrika yapımına karar alınmış ve yatırımın inşaatına hemen başlanarak yeni fabrikanın 2012 yılının Ağustos ayında üretime geçmesi planlanmıştır. İkinci alüminyum jant fabrikamız ile ciromuz son 3 yılda 5 katına çıkacaktır. Yeni fabrika ile Grubumuz Manisa’da toplam 4 jant fabrikası ile faaliyetlerini sürdürecektir.” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz