H&m Gaziantep Sanko Park’ta Açıldı

Uluslararası moda perakendecisi H&M, Gaziantep’teki mağazasını Sanko Park’ta açtı.Moda ve kaliteyi en iyi fiyata sunan...

Uluslararası moda perakendecisi H&M, Gaziantep’teki mağazasını Sanko Park’ta açtı.

Moda ve kaliteyi en iyi fiyata sunan H&M’nin Gaziantep’teki ilk mağazasının resmi açılışı, H&M Türkiye Ülke Müdürü Leif Spang, H&M Müdürü Murat Tüter, H&M mağaza sorumlusu Didar Yurtseven ve çok sayıda vatandaşın katılımıyla gerçekleştirildi. Açılışta basın mensupları ile bir araya gelen Leif Spang, Gaziantep'e yatırım yapmaktan dolayı büyük bir memnuniyet duyduğunu ifade ederek, "H&M ekibi olarak yeni mağazamızı Türkiye’nin farklı bir şehrinde, Gaziantep’te açmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bugün Gaziantepli modaseverlerin muhteşem ilgisiyle karşılandık. İstanbul ve Ankara’nın ardından Türkiye’nin doğusuna markamızı taşıyarak modaseverlerle buluşmak ve daha da geniş kitlelere ulaşacak olmanın heyecanı içindeyiz" dedi.

Reklam
Reklam

H&M Türkiye Ülke Müdürü Spang, Gaziantep’in bölgede önemli bir potansiyel olduğunu da belirterek, "Gaziantep’i Türkiye genelinde Güneydoğu'nun Paris'i olarak duyduk. Biz de modayı takip eden bu şehirde hizmet vermekten büyük bir mutluluk duyacağız" diye konuştu.

H&M’nin Türkiye’deki üçüncü ilinde bulunan Sanko Park’taki mağazası, 2 bin metrekare alanda kurulu tek kattan oluşuyor. Mağaza haftanın 7 günü 10.00 ila 22.00 saatleri arasında hizmet verecek. Mağaza tasarımında yeniliklerin yapıldığı konsept mağazasını ilk Sanko Park’ta modaseverlere sunan H&M, yeni led aydınlatma sistemleri farklı duvar ve tavan renkleri, ürünleri ön plana çıkaran gizli aydınlatmalarla modaseverlere ürünlerini sergiliyor.

Ayrıca mağazanın açılışında dünya ile aynı anda satışta olan ve Amerikalı şarkıcı Lana Del Rey’in yüzü olmuş son bahar kampanyasının en özel parçaları modaseverlere sunuldu. Büyük açılışta modaseverleri bekleyen büyük sürprizler de oldu. ‘Erken kakan kazanır’ sloganı ile tasarlanan özel sürprizlerin yanı sıra açılışa özel bazı ürün grupları da çok cazip fiyatlar sundu. H&M Sanko Park mağazası açılış gününde özel kadın tişörtleri 10 TL, kadın hırkaları 15 TL, erkek gömlekleri 10 TL gibi cazip fiyatlarla modaseverlerle buluştu.

Reklam
Reklam

H&M, 1947 yılında Erlin Persson tarafından İsveç’te kuruldu. Dünyada en çok organik pamuk kullanan marka olan H&M, 44 ülkede yaklaşık 2 bin 500 mağazaya sahip. H&M mağazalarından kadın, erkek, genç ve çocuklar için farklı konseptlere ayrılmış çok geniş bir ürün yelpazesi bulunuyor. H&M koleksiyonları kendi bünyesinde yer alan 140’tan fazla tasarımcı tarafından hazırlanıyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: