Hobi Bahçelerinde Fide Dağıtıldı

Eskişehir Tepebaşı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından oluşturulan ‘Hobi Bahçeleri’ projesi kapsamında fide dağıtımı...

Eskişehir Tepebaşı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından oluşturulan ‘Hobi Bahçeleri’ projesi kapsamında fide dağıtımı yapıldı.

Hobi bahçelerinde düzenlenen etkinliğe katılan Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, vatandaşlara fidelerini dağıttı. Üçüncü bir hobi bahçesini Aşağı Söğütönü Mahallesi'nde açtıklarını anlatan Başkan Ataç, yeni hobi bahçesiyle birlikte 290 parselin vatandaşların hizmetine sunulduğunu, yaklaşık 33 bin metrekarelik alanda sunulan hizmetin vatandaşlar tarafından büyük ilgi gördüğünü kaydetti.

Reklam
Reklam

Etkinlikte vatandaşlara, domates, biber ve patlıcandan oluşan 7 bin fide dağıtılırken, vatandaşlar Başkan Ataç ve Park ve Bahçeler Müdürü Nuray Çayır’a emekleri için teşekkür ederek birer plaket verdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: