Hoca Ahmet Yesevi Caddesi'ndeki Çalışmalar Tamamlandı

Bayburt Belediye Başkanı Hacı Ali Polat, çalışmaların tamamlanmasıyla Hoca Ahmet Yesevi Caddesi'nin kentte örnek cadde konumuna geldiğini bildirdi.

Bayburt Belediye Başkanı Hacı Ali Polat, çalışmaların tamamlanmasıyla Hoca Ahmet Yesevi Caddesi'nin kentte örnek cadde konumuna geldiğini bildirdi.

Polat, yaptığı yazılı açıklamada, Hoca Ahmet Yesevi Caddesi'nde ilk olarak kaldırım yenileme çalışmaları yapıldığını, halkın daha rahat yürüyebileceği kaldırımlar oluşturulduğunu belirtti.

Zemin çalışmaları çerçevesinde ise cadde üzerinde kullanım vasfını yitirmiş olan sathın kazınarak asfaltlama çalışması gerçekleştirildiğini ifade eden Polat, şunları kaydetti:

Reklam
Reklam

"Çalışmalarla eş zamanlı olarak yürütülen altyapı bakım, onarım çalışmaları da tamamlanarak, her hangi bir olumsuz gelişmeye sebebiyet vermeyecek şekilde yeniden elden geçirildi. Polietilen su tahliye boruları döşenerek elden geçirilen altyapı, atık suların birikmesine ya da tahliye mazgallarının tıkanmasına sebebiyet vermeyecek şekilde yapıldı ve bu sayede caddenin altyapı problemi de ortadan kaldırılmış oldu."

Polat, zemin ve kaldırım çalışmalarının tamamlanmasının ardından caddenin ışıklandırıldığını, ayrıca askı ışıklandırma da yapıldığını vurgulayarak, bu çalışmaların caddeye görsel açıdan farklı bir güzellik kazandırdığını belirtti.

Polat, çalışmaların tamamlanmasıyla Hoca Ahmet Yesevi Caddesi'nin kentte örnek cadde konumuna geldiğini ifade etti.

Muhabir: Fatih Mehmet Özcan

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: