Hollanda Short Track Milli Takımı, Erzurum'da Kampa Girdi

Hollanda Short Track Milli takımı, Erzurum'da kampa girdi.

Hollanda Short Track Milli takımı, Erzurum'da kampa girdi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'ne ait Yenişehir semtindeki 500 seyirci kapasiteli Short Track ve Buz Pateni Salonu'nda kampa giren Hollanda ekibi bir hafta süreyle kamp yapacak.

Antrenör Jeroen Otter yönetiminde, Macaristan'da yapılacak olan Dünya Short Track Şampiyonası'na hazırlanan Hollandalı short trackçılar, çalışmalarını günde çift seansla sürdürüyor.

Otter, yaptığı açıklamada, Erzurum'da kendilerine gösterilen ilgiden memnun kaldıklarını söyledi.

Reklam
Reklam

Dünya Şampiyonası'na iddialı hazırlandıklarını belirten Otter, "Short trackta, Avrupa'nın zirvesine çıktık. Erzurum bizim açımızdan kamp için ideal bir kent. Burada çalışmaktan mutluyuz" diye konuştu.

Bu arada, Türk sporcularda zaman zaman Hollanda Short Track Milli Takımı ile birlikte antrenmanlara çıkarak tecrübe kazanıyor.

Muhabir: Selami Küçükoğlu

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: