Hollandalı gelin, Türk eşinin bir gün ayağa kalkacağı umuduyla yaşıyor

Antalya'nın Manavgat ilçesine bağlı Side beldesinde yaşayan Hollandalı gelin, 5 yıldır tekerlekli sandalyeye bağlı yaşayan...

Antalya'nın Manavgat ilçesine bağlı Side beldesinde yaşayan Hollandalı gelin, 5 yıldır tekerlekli sandalyeye bağlı yaşayan Türk eşinin ayağa kalkması umuduyla yaşıyor. 11 yıl önce Manavgat'a tatile geldiğinde Deniz Kavaklı ile evlenen Hollandalı İris Kavaklı Brouwer, eşinin 5 yıl önce Side'de geçirdiği 2 trafik kazası sonrası ailecek zor günler geçirdiğini belirtti. İris Kavaklı Brouwer, kaza sonrası eşinin başından ve 2 bacağından ağır darbe aldığı için 2 yılı aşkın tedavi gördüğünü 5 yıldır tekerlekli sandalyeye bağlı yaşadığını söyledi.

Reklam
Reklam

Eşine kendisinden başka bakanının olmadığını belirten Hollandalı Brouwer, evin tüm ihtiyaçlarını tek başına karşıladığını ifade etti. Engelliler Haftası'nın kendileri için bir anlam ifade etmediğini kaydeden Brouwer, ayak parmaklarını oynatan eşinin bir gün ayağa kalkacağı umudunu 5 yıldır hiç kaybetmediğini söyledi. Brouwer, "Eşimle evlendikten sonra Türk vatandaşlığına geçtim. Eşimi çok seviyorum. 2 defa talihsiz motosiklet kazası geçirdi. 5 yıldır tekerlekli sandalyeye mahkum yaşıyor. Eşimi çok sevdiğim için zor günlerinde hiç yalnız bırakmadım. Yalnız bırakmamak ve bakımını aksatmamak için 5 yıldır ülkem Hollanda'ya gitmedim. Ailem Türkiye'ye geldi. Çok sevdiğim eşim Deniz'i hiç bir zamanda yalnız bırakmayacağım. Eşim kazada kafasından aldığı ağır darbe nedeni ile zor konuşuyor." dedi.

Hollandalı eşi İris'i çok sevdiğini belirten Deniz Kavaklı, 5 yıldır eşinin yardımı ile hayata tutunmaya çalıştığını ifade etti. Deniz Kavaklı, ayağa kalkıp yürüme umudunu 5 yıldır hiç yitirmediğini kaydetti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: