Hollandalı Öğrenciler Eğitim Bir-Sen'i Ziyaret Etti

Hacı Ahmet Arısoy Anadolu Lisesi tarafından yürütülen AB Comenius Projesi kapsamında Hollanda'nın Deventer şehrindeki Aventus Bölgesel Eğitim Merkezi'nden gelen öğretmen

Hacı Ahmet Arısoy Anadolu Lisesi tarafından yürütülen AB Comenius Projesi kapsamında Hollanda'nın Deventer şehrindeki Aventus Bölgesel Eğitim Merkezi'nden gelen öğretmen ve öğrenciler, Eğitim Bir-Sen Kayseri Şubesini ziyaret etti.

Aventus Sağlık Bölümü Müdürü Herman Hooltmat başkanlığındaki heyet, ziyarette, Eğitim Bir-Sen Şube Başkanı Aydın Kalkan ile bir süre sohbet etti.

Kalkan, burada, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ülkeler arasındaki eğitim ve kültür amaçlı gezileri desteklediklerini söyledi.

Reklam
Reklam

Muhabir: Esra Gül Aktürk

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: