Hollywood Ünlülerinden 8 Garip Rejim Tarifi

O muhteşem vücutlar böyle korunuyormuş meğerse...

  1. Brooke Shields

80'lerin genç ve seksi süperstarıydı. 2000'lerde ise en sevdiğimiz dizilerde gördük hep kendisini. Karşınızda Brooke Shields, gene saçmasapan bir diyetle 50 yaşındayken bile formunu koruyabilenlerden!

Brooke Shields, Greyfurt Diyeti'ni ara sıra -ihtiyacı oldukça- yapıyor. Şöyle bir tekniği var;

Sabah: Greyfurt suyu ve yanında da haşlanmış yumurta yiyorsunuz.
Öğle ve akşam: Kafanıza estiğinde birkaç greyfurt (meyvesi, suyu değil), yanında haşlanmış sebzeler ve bir parça et.

Reklam
Reklam

Bu diyet 12 gün sürüyor ve günlük 800 kaloriyi geçmeniz yasak.7. Nicole Kidman

Gönlümüzün estetikli sultanı Nicole Kidman, bu diyete Cold Mountain filminin çekimleri esnasında başlamış... Hangi diyet mi? Haşlanmış yumurta diyeti.

Duymadığınıza şaşmamalı, çünkü bu kadar saçma bir diyetin bizce duyulmaması gerekiyor... Mevzu şöyle; Cold Mountain'ın çekimleri esnasında yönetmen; zaten ekstra ince olan Nicole Kidman'a biraz daha kilo vermesini salık vermiş. Nicole Kidman, -artık kimden duyduysa, haşlanmış yumurta diyetine girişmiş.

Oldukça sağlıksız olan diyetimiz şu şekilde;

Sabah: Haşlanmış yumurta (1 tane)
Öğle: Haşlanmış yumurta (1 tane)
Akşam: Haşlanmış yumurta (1 tane) 6. Lady GaGa

Lady Gaga, şöhretini üzerine ördüğü imajıyla son derece paralel, ve son derece saçmasapan bir diyetle, -inanmazsınız kilo verebilmiş bir insan.

Reklam
Reklam

Diyet ne mi? Yoga + Viski.

Aralarda birşeyler atıştırıyordur eminiz ki, ama asıl taktik buymuş...5. Kirsten Dunst

Alkalin diyeti. Aynı Victoria Beckham, Jennifer Anniston ve Gwyneth Paltrow'un yaptığı diyetten...
Kirsten Dunst, formda kalabilmek için bildiğiniz kimyasal testleri ev ortamında yapabilecek kıvama erimiş bir insan.

Alkalin diyeti aslında oldukça basit; vücudunuzdaki pH seviyesini arttırmıyorsunuz. Yediklerinize dikkat ediyorsunuz, pH seviyenizi arttırması muhtemel olan kahve, soda, hamur işleri ve bazı sebzelerden uzak duruyorsunuz.

Ölçüt olarak da; günlük pH seviyeniz 7.35 ila 7.45 arasında seyretmesi gerekiyor. Nasıl mı ölçüyorsunuz? Evde kimyasal testler yapabilme becerisi burda devreye giriyor: idrar testiyle...4. Kim Catrall

Kim Catrall, 1956 doğumlu. 59 yaşındaki Sex And The City yıldızı, hala taş gibi olan vücuduyla göz kamaştırıyor...

Reklam
Reklam

Kim Catrall, Dr.Nick Perricone'un adıyla anılan Perricone diyetini tercih ediyor. Bu diyet, 'fazlası zarar' diyebileceğimiz cinsten, oldukça garip bir diyet: çünkü çoğu zaman balık eti yemek durumundasınız.

Normal dozda oldukça sağlıklı olan balık eti, sinir sistemini yatıştıran bir etkiye sahip. Omega 3 ve D vitamini açısından da oldukça zengin. Ama Kim Catrall gibi işin suyunu çıkarırsanız; civa zehirlenmesi riskiyle karşı karşıya kalırsınız... 3. Amanda Seyfried

Sefiller ve Mamma Mia'daki halleriyle kalbimizi kazanan yetenekli süperstar Amanda Seyfried'ın diyeti de bir garip hakikaten!

Çiğ yemek diyeti'ni tercih ediyor Amanda Seyfried. Meyve, sebze, tohumlar, fındık filan, yararlı otlar, işte bir de en fazla sushi...2. Beyonce

Beyonce, yeteneğiyle, sesiyle, güzelliği ve vücuduyla dünyanın en imrenilen kadınlarından biri olsa gerek... Bu kadar imrendiğiniz hatun vücudundaki fazla kiloları nasıl mı yok ediyor? Oldukça gereksiz bir diyet reçetesiyle şöyle:

Reklam
Reklam

Kırmızı biber, akçaağaç pekmezi ve limon suyu aynı bardakta karıştırılır.
10 gün boyunca 10 bardak içilir.

Dünyanın en büyük pop yıldızı olmak kırmızı biberden geçiyormuş demek ki...1. Megan Fox

Dünyalar güzeli Megan Fox'un bir süre Miranda Kerr ile birlikte denemeye giriştiği, sonrasında ne kadar saçma olduğunu farkedip vazgeçtiği diyet de; ELMA SİRKESİ DİYETİ.

Sistem oldukça basit, ve akıllara zarar: Her yemekten önce bir bardak elma sirkesi.