HollyWood'un "sorunlu" yıldızları

ANKARA (AA)- Sinema, müzik ve podyum dünyasının kimi ünlüleri, kötü alışkanlıklar, özel hayatlarındaki dalgalanma ve yasalarla problemleri yüzünden sıkıntılı günler yaşıyor.

Internetteki "msn" sitesinin haberine göre, yaşamlarına kötü alışkanlıkları sokan, özel hayatlarına dikkat etmeyen, başı yasalarla derde giren bazı yıldızlar, hayranlarının gözünde aynı yere tekrar gelebilmek için çaba sarf ediyor. İşte, türlü nedenlerle zor günler yaşayan Hollywood'un "yaramaz" çocukları:

• Keith Urban: 5 ay önce hayatını sinema dünyasının güzel ve yetenekli yıldızlarından Nicole Kidman ile birleştiren Urban bugünlerde hiç de "peri masalı" yaşamıyor. Alkol tedavisi görmek üzere bir kliniğe yatan Grammy ödüllü Avustralyalı şarkıcı, şimdi iyileşeceği günü bekliyor.

Reklam
Reklam

• Kate Moss: Podyum dünyasına fırtına gibi giren Kate Moss, bir İngiliz basın organında uyuşturucu kullanan fotoğraflarının yayınlanmasıyla iyice inişe geçti.

• Mel Gibson: Oscarlı ünlü oyuncu Mel Gibson, alkollü olarak direksiyon başında yakalanmasının ardından bir de Museviler'e hakaret edince kliniğe yattı. Gibson, ABC'deki Diane Sawyer'a "kendimden utanıyorum" itirafını yaptı.

• Whitney Houston: Genç bir yıldız olarak 1980'lerin sonlarında girdiği müzik dünyasında 90'larda zirveye çıkan Houston, 2000 yılında havaalanında bagajında uyuşturucuyla yakalandı. 2004 ve 2005'te uyuşturucu tedavisi gören Houston, her defasında bu "kötü canavara" tekrar yenildi.

• Robin Williams: Sinema dünyasının başarılı Oscarlı oyuncusu Robin Williams da alkole yenilen isimler arasında yer alıyor.