Homend Antakya Belediye, Ceyhan Belediyesi’ni 78-64 Mağlup Etti

Homend Antakya Belediye, Ceyhan Belediyesi’ni 78-64’lük skorla yenerek mağlubiyet serisini noktaladı. Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde...

Homend Antakya Belediye, Ceyhan Belediyesi’ni 78-64’lük skorla yenerek mağlubiyet serisini noktaladı. Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde (TKBL) son 5 maçından mağlup ayrılan Homend Antakya Belediyesi, ligin 19. haftasında Ceyhan Belediyesi’ni 78-64’lük skorla yenerek mağlubiyet serisini noktaladı.

Antakya temsilcisi ilk çeyreğin son bölümünde yakaladığı 17-2’lik seriyle kontrolü eline alırken, mücadelenin kalan bölümünde de üstünlüğünü koruyarak önemli bir galibiyet elde etti. Karşılaşmayı 21 sayı, 7 ribaund ile tamamlayan Jana Vesela, galibiyette önemli bir rol oynadı.

Reklam
Reklam

Karşılaşmaya Kristine Karklina’nın sayılarıyla başlayarak 4. dakikada 8-10 öne geçen Ceyhan Belediyesi karşısında Jana Vesela’nın art arda bulduğu basketlerle önemli bir ritim yakalayan Homden Antakya Belediyesi, 17-2’lik seriyle ilk çeyreği 25-12 önde tamamladı.

İkinci periyotta da temposunu koruyan ev sahibi ekip, devre arasına 44-26’lık üstünlükle girdi. Carolyn Swords’un pota altından kaydettiği isabetlerle oyuna tutunmaya çalışan Ceyhan Belediyesi, son çeyreğe de 57-41 geride girerken, final periyodunda ise farkı bir ara 4 sayıya kadar indirdi (61-57).

Kritik anlarda Ana Turcinovic ve Nancy Anderson ile kontrolü eline tutan Homden Antakya Belediyesi, mücadeleden 78-64 galip ayrıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: