Homend Antakya Belediyespor Eurocup’ta

Homend Antakya Belediyespor Bayan Basketbol Takımı, Hatay’ı Euro Cup’ta temsil edecek. Antakya Belediye Başkanı Doç....

Homend Antakya Belediyespor Bayan Basketbol Takımı, Hatay’ı Euro Cup’ta temsil edecek.

Antakya Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfi Savaş geçtiğimiz sezon ilk 8’e girme başarısını elde eden ve Play-Off oynamaya hak kazanan Homend Antakya Belediyespor’un bu sezon Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi’nin yanı sıra Kadınlar Euro Cup’ta da yer alacağını söyledi.

Avrupa kupalarındaki hedefin ilk turu geçmek olduğunu kaydeden Antakya Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, “Kurulduğu tarihten 7 ay sonra bayan basketbol takımımız 1. Lig’e yükselme başarısı gösterdi. 1. Lig’de Fenerbahçe, Beşiktaş, Galatasaray, Botaş’ı Antakya’ya getirme imkânına sahip olduk." diyerek, şöyle konuştu:

Reklam
Reklam

"Şehrimizdeki basketbol sevgisi ve bu coşkumuz Türkiye Kupası’nın Antakya’da düzenlenmesine vesile oldu. Şimdi yine bir ilki gerçekleştirmenin ve şehrimizde basketbolseverlere Avrupa takımlarını izlettirecek olmanın gururunu yaşıyoruz. Homend Antakya Belediyespor Kadın Basketbol Takımımız, bu sezon Avrupa kupalarında mücadele edecek. İlk kez mücadele edeceğimiz Avrupa Kupaları’nda hedefimiz gurupta üst tura yükseltmektir.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz