Homend Hoşgörü Cup Basketbol Turnuvası Ertelendi

Antakya Belediyesi'nce daha önce 5-9 Eylül tarihlerinde düzenleneceği belirtilen Homend Hoşgörü Cup Basketbol Turnuvası'nın, Spor Toto Teşkilatı'nın maç programlarına alınması

Antakya Belediyesi'nce daha önce 5-9 Eylül tarihlerinde düzenleneceği belirtilen Homend Hoşgörü Cup Basketbol Turnuvası'nın, Spor Toto Teşkilatı'nın maç programlarına alınması nedeniyle 7-11 Eylül tarihlerinde yapılacağı bildirildi.

Antakya Belediye Başkanı Lütfü Savaş, Homend Hoşgörü Cup Basketbol Turnuvası'nın Spor Toto Teşkilatı'nca "İddia" kapsamına alındığını, bu nedenle turnuva tarihinde değişiklik yapmak zorunda kaldıklarını kaydetti.

Türkiye Basketbol Federasyonu, Spor Toto Teşkilatı ve turnuvaya katılacak takımların temsilcileriyle konuyu görüştüklerini ifade eden Savaş, yaptıkları görüşmelerde turnuvaya katılacak takımların ekonomik gelir elde etmesi adına, maç tarihlerinin değiştirildiğini ifade etti.

Reklam
Reklam

Savaş, bu çerçevede maçların 7-11 Eylül tarihlerinde İskenderun'da oynanması konusunda uzlaşma sağlandığını, turnuvaya daha önce belirtilen Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde mücadele eden 8 takımın katılacağını vurguladı.

Muhabir: Abdulgafur Kılıç/ Zuhal Uzundere Kocalar

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: