Honaz'da Doğalgaz Çalışmaları Başladı

DENİZLİ (AA) - Honaz Belediye Başkanı Turgut Devecioğlu, ilçede 2014 yılında doğalgaz kullanımını sağlamayı planladıklarını söyledi.

Honaz Belediye Başkanı Turgut Devecioğlu, ilçede 2014 yılında doğalgaz kullanımını sağlamayı planladıklarını söyledi. Devecioğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, ilçe genelinde 3.5 kilometre doğalgaz hattı döşeme çalışmalarının tamamlandığını ifade etti. Doğalgaz ile ilgili olarak hedeflerinin ilçede 35 kilometre hattı tamamlamak olduğunu belirten Devecioğlu, ilçede 2014 yılında doğalgazın kullanımını sağlamayı planladıklarını söyledi. Devecioğlu, "Doğalgazın yanında ilçemizin kaldırımlarını yeniledik. İlçeye modern görünüm kazandırmak için yoğun olarak çalışıyoruz. Üç mahallemize kilit taşı döşedik. 4 mahallemizde elektrik hattını yeraltına aldık. Bir başa projemiz olan düğün salonu ve 14 işyeri yapmak için gerekli çalışmaları da başlattık ve devam ediyoruz. Başlattığımız çalışmaları bir an önce bitirmek için bir şantiye gibi çalışıyoruz" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: