Honaz’da Ramazan Etkinlikleri Devam Ediyor

Denizli'nin Honaz ilçesinde Ramazan ayı etkinlikleri devam ediyor.Honaz Belediyesi düzenlediği etkinlikler ile ilçe halkına eski...

Denizli'nin Honaz ilçesinde Ramazan ayı etkinlikleri devam ediyor.

Honaz Belediyesi düzenlediği etkinlikler ile ilçe halkına eski Ramazan gecelerini yaşatıyor. Atatürk İlkokulu bahçesinde düzenlenen etkinliğe Honaz Belediye Başkanı Turgut Devecioğlu, AK Parti İl Genel Meclisi üyesi Zekeriya Akan, PAÜ Honaz Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Oğuz Karadeniz, Belediye Meclis üyeleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Orta oyunları, Hacivat ile Karagöz, Tuzsuz Deli Bekir ve İbişin maceraları,Aşuk ile Maşuk, İlüzyonist Mahmut Makas'ın gösterileri ilgiyle izlendi. Çocuklar ise kendilerine kurulan oyun platformda gönüllerince eğlendi. Ramazan etkinliğine katılanlara macun, limonata ve pamuk şekeri ikram edildi.

Reklam
Reklam

Honaz Belediye Başkanı Turgut Devecioğlu, Ramazan ayının tüm güzellikleri ile yaşanması için yerel yönetim olarak gereken hassasiyeti gösterdiklerini, vatandaşların ilgisinden memnun olduklarını söyledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: