Hopa Sanayici Ve İş Adamları Derneği Iftar Verdi

Artvin’in Hopa ilçesinde faaliyet gösteren Hopa Sanayici ve İş Adamları Derneği (HOSİAD) Ramazan iftarları vermeye...

Artvin’in Hopa ilçesinde faaliyet gösteren Hopa Sanayici ve İş Adamları Derneği (HOSİAD) Ramazan iftarları vermeye devam ediyor. HOSİAD’ın bu seferki konukları Hopa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Osman Akyürek ve meclis üyeleri oldu.

Sıcak bir ortamda geçen iftar yemeği sonrasında HOSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Sinan Altunsoy eski bir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı da olarak Ticaret ve Sanayi Odasını çok önemsediğini ve Hopa'daki sorunların çözümü ve yeni projeler geliştirilmesiyle alakalı ortak çalışmalar yapılabileceğini ifade etti. Esas itibariyle Hopa'nın aynı anda önemli bir sınır kapısı ve limanı olan çok önemli bir yerleşim birimi olduğuna dikkat çeken Altunsoy, sivil kuruluşlar başta olmak üzere vatandaş tarafından bu durumun daha iyi algılanması durumunda Hopa'nın çok hızlı bir ilerleme kaydedebileceğini söyledi.

Reklam
Reklam

İftar programında önümüzdeki süreçte Ramazan sonrası kahvaltılı toplantılar, konferanslar ve yurt dışı geziler organize edilmesi de dahil olmak üzere yapılacak programlarla ilgili katılımcılar bilgilendirildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz