Hopkıns, Kennedy filminde oynayacak

LOS ANGELES (İHA) - Ünlü İngiliz aktör Anthony Hopkins'in, yeni çekilecek 1968 Robert F. Kennedy suikastını anlatan Hollywood filminde oynayacağı bildirildi.

Hollywood medyasının haberine göre, ABD başkanlığı adaylığı için çalışmalarını sürdürdüğü sırada, Los Angeles'te bir otelde suikast sonucu öldürülen Robert F. Kennedy'yi anlatacak filmde, ünlü İngiliz aktör Anthony Hopkins oynayacak. Yapımcılığını Emilio Estevez'in üstlendiği bağımsız filmde, Anthony Hopkins'e eşlik etmesi için Demi Moore ile görüşmelerin sürdürüldüğü belirtildi.

Reklam
Reklam

Gerçeklerle aksiyonu birleştirecek filmde, Robert F. Kennedy suikastının ve o zamanında yaşamış değişik insanların hayatlarının anlatılacağı ifade edildi.

1992 yılında "Kuzuların Sessizliği" filmiyle en iyi erkek oyuncu Oscar'ının kazanan Anthony Hopkins'in, filmde otel kapıcısını canlandıracağı söylenirken, anlaşma sağlanırsa Moore'un, gece kulübü şarkıcısını oynaması bekleniyor.

Robert F. Kennedy, abisi ABD Başkanı John F. Kennedy, Dallas'ta 1963 yılında suikast sonucu öldürüldükten 5 yıl sonra, başkanlığa adayken Los Angeles'te bir otelde öldürülmüştü.