Horasan Kaymakamı Çınar: "Eğitim alanındakiyatırımlardan ilçemiz gereken ilgiyi görmektedir"

Horasan Kaymakamı Emre Çınar, "Eğitim alanındaki yatırımlardan ilçemiz gereken ilgiyi görmektedir" dedi.

Horasan Kaymakamı Emre Çınar, "Eğitim alanındaki yatırımlardan ilçemiz gereken ilgiyi görmektedir" dedi.

Çınar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, eğitim alanında devletin Türkiye'nin dört bir tarafına yatırımlar yaptığını belirterek, eğitime ilçede de önem verildiğini söyledi.

Eğitim konusundaki sorunların çözünü için ellerinden geleni yaptıklarını ifade eden Çınar, "Eğitim alanındaki yatırımlardan ilçemiz gereken ilgiyi görmektedir. Eğitime çok önem veriyoruz. Bu konuda sorunların çözümü için elimizden gelen her şeyi yapacağız" dedi.

Reklam
Reklam

İlçeye 16 derslikli yeni bir okulun yapımı ve spor salonu için onayın Milli Eğitim Bakanlığı ve Erzurum Valiliği tarafından çıkarıldığını ifade eden Çınar, 16 derslikli yeni okulla ilgili ihtiyacın en fazla olduğu yerin tespiti için çalışma yapıldığını vurguladı.

Yakında okulun inşaat alışmalarına başlanacağını kaydeden Çınar, Anadolu Lisesi bahçesinde yapılan kız öğrenci yurdunun inşaatının tamamlandığını, malzeme ihtiyacının da giderilme aşamasında olduğunu ifade etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: